HAWAIIAN POKé BOWL TILBURG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 315 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hawaiian Poké Bowl Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 22:08 Tevreden :) lekker gegeten.
15 mei 2024 om 13:48 Voor deze prijzen mag je er, vind ik, vanuit gaan dat er geen plastic verpakkingsmateriaal in je maaltijd zit. Zeer teleurstellende QC.
14 mei 2024 om 22:21 +10 za kuriera
1 mei 2024 om 19:51 Eten was heerlijk!!!
1 mei 2024 om 8:42 lekkere bowl met verse ingrediënten
28 apr 2024 om 20:44 Het is nu voor de 3e keer misgegaan met de bestelling. Bruine rijst ipv sushirijst, enkele portie mango ipv dubbele zoals besteld. En de Mango was verre van rijp. Hard, zuur en wit van kleur. Een enorme teleurstelling
21 apr 2024 om 20:48 Helaas kun je maar 90 min aanklikken voordat de bestelling aankwam, het heeft 2,5 uur geduurd om vervolgens 2 van de 5 ingrediënten te missen in de pokebowl aangezien het inmiddels 9 uur ‘s avonds was is de bestelling zo de prullenbak in gegaan…
18 apr 2024 om 21:04 Altijd goed, alleen dit keer een incomplete bestelling. Avocado vergeten. Weinig groenten en saus.
13 apr 2024 om 21:26 Het eten duurde wel lang, maar het was het wachten waard!! Alleen ik zou de volgende keer iets meer saus willen, ik kon de saus namelijk niet eens proeven.
13 apr 2024 om 19:27 Waardeloze poke bowl, prijs kwaliteit verhouding is ver te zoeken, 25 euro voor wat rijst en 2 stukjes tonijn
8 apr 2024 om 17:52 Ik heb hier al vaker besteld De portirs wordenvsteefs kkeiner Ik vind het ern hele kleine portje voor veel geld!!
5 apr 2024 om 13:20 De hoeveelheid was erg weinig en de kwaliteit liet te wensen over...helaas niet voor herhaling vatbaar