HAWAIIAN POKé BOWL TILBURG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 326 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hawaiian Poké Bowl Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

10 jul 2024 om 19:07 Vandaag was de poke bowl minder lekker dan anders. Er zat veel nat in de bak. Veel harde stukjes. Ook de edameboontjes waren taaiig. Helaas dus niet de kwaliteit die we gewend waren.
2 jul 2024 om 23:31 Lekker en vullend.
30 jun 2024 om 20:05 Vis was niet vers dus het is niet zoals we gewend waren
24 jun 2024 om 20:31 We bestellen regelmatig, maar we hebben dit keer echt heel lang moeten wachten. Heb ook nog gebeld. 18.00 besteld 19.45 pas ons eten gekregen. Das echt wel heel lang wachten.
17 jun 2024 om 16:08 Delivery time was spot on. Toppings were great however the rice was still hard.
6 jun 2024 om 18:49 Normaal lekker, vandaag plakrijst en de extra nachos bestelling zat er niet bij. Werd wel op tijd bezorgd. de bezorgkosten neem ik voor lief,
6 jun 2024 om 17:06 Goede kwaliteit eten maar echt een belachelijke totaal prijs! €6 bezorgkosten en dan ook nog €1,30 ‘ service’ kosten bovenop je eten van €30 vind ik het niet waard. Het is dat ik haast had na het invullen anders had ik geannuleerd. erg jammer
3 jun 2024 om 8:46 Het eten is altijd erg lekker! Dit komt mede omdat je je eigen Pokebowl kan samenstellen, dit maakt Hawaiian uniek. Het zijn verse producten die worden gebruikt en dat proef je!
1 jun 2024 om 23:46 The order was supposed to arrive at 9 p.m. I called at 9:20 p.m. The lady said she couldn't see anything from Thuisbezorgd and I had to wait. I called after 10 p.m. this boy checked my order and said it was already after 10pm. . We will not prepare.
1 jun 2024 om 15:31 Amazing like always
22 mei 2024 om 22:08 Tevreden :) lekker gegeten.
15 mei 2024 om 13:48 Voor deze prijzen mag je er, vind ik, vanuit gaan dat er geen plastic verpakkingsmateriaal in je maaltijd zit. Zeer teleurstellende QC.